День студента в Педагогічному інституті

11.14.201314 листопада 2013р.

 

 

14 листопада Адміністрація університету з нагоди Дня студента, створюючи приємну та святкову атмосферу, привітала студентів, зустрічаючи їх при вході в Інститут солодощами, даруючи щирі посмішки та гарний настрій.
Цього ж дня в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулося нагородженням грамотами та подяками найкращих студентів ректором Університету Огнев’юком Віктором Олександровичем та директором Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Добровольською Оксаною Миколаївною, серед яких були студенти Педагогічного інституту: Бачинська Валентина, Загороднюк Ірина, Колчіна Аліна, Сізоненко Катерина, Берізко Марічка та Савчук Олександра.
Також відбувся фестиваль першокурсників «Ось ми які!», де студенти початківці та дошкільники, демонструючи вокальні та художні здібності заявили про свої таланти .
Педагогічний інститут був представлений парою ведучих Темченко Тарасом та Олійник Анною, які вправно керували виступом та спрямовували увагу глядачів на чудові номери. Змістовим наповненням виступу стали жарти, смішна сценка-мініатюра, яка не залишила нікого байдужим, запальний танець самба у виконанні неперевершеної Сидоренко Наталі, зеленою стрічкою мов ниткою зв’язала першокурсників граціозна гімнастка Назарок Віталіна, а фінальним акордом стала окриляюча пісня «Хто, якщо не ми» у виконанні першокурсників та солістки Панасюк Діани.
Шалений та енергетичний заряд підтримки дарувала група підтримки Педагогічного інституту.
Тепер кожен з них може впевнено сказати – «Ми, першокурсники, стали частиною великого, дружнього, творчого, веселого колективу, в якому знайдеться місце для кожної щирої та небайдужої особистості».

Факультет у соціальних мережах