Великий Київський Квест

11.10.201310 листопада 2013р. -  Великий Київський Квест

 

 

10 листопада 2013 року на відзначення Всесвітнього дня науки у Києві відбулась грандіозна акція – Великий Київський Квест. Об`єднавшись у команду "ББС", в ньому взяли активну участь студенти і випускники Педагогічного інституту нашого Університету.
Завдання Квесту були складними, цікавими та абсолютно різноплановими. Дівчатам, подорожуючи Києвом, довелось вирішувати завдання з фізики, математики, граматики, логіки, ставити "медичні діагнози" сучасним пісням, відгадувати дитячі загадки, розбиратись в глибинах біології, заспівуючи пісень, писати історії по алфавіту, шукати історичні невідповідності у віршах, згадувати періоди правління світових лідерів та полководців, змушувати рухатись робота, виконуючи завдання з робототехніки, та вигадувати задачки для команд супротивників, у свою чергу виконуючи завдання від суперників.
Загалом, проявивши всі свої уміння, акумулюючи знання з різних галузей науки, команді "ББС" вдалося зайняти 1-е місце серед 20-и команд, набравши 116 балів з можливих 120.
Тож дякуємо Київському Університету за можливість творчого і креативного розвитку кожного, що незмінно допомагає в навчання, дозвіллі та житті.

 

Факультет у соціальних мережах