Захист магістерських робіт (заочна форма навчання)

logoped 21 - 24 жовтня 2013 р. - Педагогічний інститут

 

21-24 жовтня 2013 року в Педагогічному інституті відбувся захист магістерських робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 8.01010101 «Дошкільна освіта» та 8.01010201 «Початкова освіта».
Державні комісії під головуванням Надії Михайлівни Бібік – доктора педагогічних наук, професора, дійсного член НАПН України, головного наукового співробітника лабораторії початкової освіти Інституту педагогіки (8.01010201 «Початкова освіта») та Віри Ульянівни Кузьменко – доктора психологічних наук, професора кафедри теоретичної та консультативної психології Інституту соціології, психології та управління НПУ імені М. П. Драгоманова (8.01010101 «Дошкільна освіта») відзначають актуальність та різноплановість тематики наукових розвідок, що є своєчасними для розвитку професійної освіти і методик навчання в початковій школі та в галузі дошкільної освіти.
Магістранти були ретельно підготовлені до публічного захисту основних результатів проведених досліджень, обґрунтування висновків, презентації найсуттєвіших досягнень, відповідей на поставлені запитання. Всі виступи супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
Наукові дослідження студентів ОКР «магістр» отримали високі позитивні оцінки.

Факультет у соціальних мережах