Відкриття соціального проекту

10.19.201319 жовтня 2013 р. - Педагогічний інститут

 

 

19 жовтня  стартував четвертий етап соціального проекту  Київського університету імені Бориса Грінченка «З Києвом і для Києва», який урочисто відкрила проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи  Белофастова Таїсія  Юріївна та директори інститутів - Педагогічного та Мистецтв.   
З нагоди відкриття відбувся святковий концерт, у якому і співаки і танцюристи зачарували присутніх своїми талантами. У цей  день маленькі  мешканці  Русанівки вкотре  поринули  у казковий світ англійської мови на занятті « Let`s speak English». У творчій майстерні «Умілі рученята » діти опановували техніку квілінгу, а батьки мали змогу ознайомитись з особливостями виховання дітей дошкільного і шкільного віку, у консультативно-діагностичному центі «Школа батьківста», зокрема, про виховання хлопчиків і дівчаток .
У клубі  «Граючись, навчаємось» діти  подорожували  на потязі у казкову осінь, відгадували загадки, розповідали вірші та співали пісні.
Загалом у цей день панувала атмосфера чудового настрою, дитячих посмішок, всі хто брав  участь у Соціальному  проекті поверталися додому з масою позитивних емоцій, та бажанням прийти ще і ще.
Ставши учасником Соціального проекту «З Києвом і для Києва», ви тепер назавжди залишитесь у серці великої грінченківської родини.

Факультет у соціальних мережах