13 Міжнародна науково-практична конференція ICTERI: «ICT in Education, Research, and Industrial Applications»

05 18 2017З 15 по 18 травня 2017 року

З 15 по 18 травня 2017 року в Інституті післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка (http://www.ipe.univ.kiev.ua/) відбулася 13 міжнародна науково-практична конференція ICTERI: «ICT in Education, Research, and Industrial Applications» (http://icteri.org/icteri-2017/).
В рамках цієї конференції 17 травня було представлено досвід реалізації нової магістерської спеціалізації «Управління електронним навчанням» для магістрів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» та «Педагогіка вищої школи» Київського університету імені Бориса Грінченка (http://icteri.org/icteri-2017/program/).
Програма створювалася творчим колективом (Буйницька О.П., Воротникова І.П., Глазунова О.Г., Кузьмінська О.Г., Проценко Г.О.) під керівництвом проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. за активної професійної підтримки та допомоги Леонтьєвої О.В., завідувача НМЦ стандартизації та якості освіти.
На конференції результати роботи, а саме: модель професійних компетентностей майбутніх менеджерів е-навчання, зміст навчальних програм, методи, форми і засоби організації е-навчання, а також показники його ефективності презентувала одна з авторок цієї програми Олена Кузьмінська, завідувачка кафедри інформаційних і дистанційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП) України (https://nubip.edu.ua/node/3900).
Разом з Оленою Кузьмінською у презентації та обговоренні брала участь магістрантка Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка Марічка Берізко, яка представила переваги завдання за даною спеціалізацією та взяла участь у дискусії.
Учасники конференції позитивно оцінили наш досвід. Іноземні представники (спілкування відбувалось виключно англійською мовою) виявили неабияке зацікавлення та ставили багато питань. Враження від конференції залишилося виключно приємним, що наштовхнуло на подальший розвиток і натхнення для нових здобутків.

Факультет у соціальних мережах