«Університетські студії» або «Як знайти бібліотеку»

11 23 2016 univer studio 323 листопада 2016 року

 

 

Завантажити сторінку у pdf форматі

Педагогічний інститут Київського університету імені Бориса Грінченка має давні партнерські зв’язки з колективом бібліотеки ім. В.Маяковського. Студенти за участю кураторів та викладачів (Коробкова А.О., Волинець Ю.О. та інші) проводять різноманітні спільні заходи для школярів та молоді Русанівки: літературні вечори, свята та розваги, читацькі конференції, бібліотечні уроки, виховні години. Такі заходи не тільки підвищують інтерес студентів до професії, а ще й сприяють популяризації педагогічних спеціальностей серед молоді.

Завідувач бібліотеки Коробкова Світлана Анатоліївна та співробітники постійно працюють над формуванням фонду фахової літератури та періодики, що допомагає реалізувати професійно-читацьку потребу майбутніх педагогів. Доволі часто бібліотека використовується як навчальна аудиторія. Вже стало традицією знайомити першокурсників з бібліотекою у рамках інтегрованого курсу «Університетські студії», адже проблема формування лідера вирішується насамперед через всебічний саморозвиток та особистісне самовдосконалення..

Так, 23 листопада 2016 року для першокурсників спеціальності «Дошкільна освіта» були проведені заняття з модулів «Вступ до спеціальності» (Мельник Н.І.) та «Лідерство-служіння» (Машовець М.А.). Студенти переглянули   презентацію щодо особливостей пошуку літератури в каталогах, ознайомилися з типами дошкільних навчальних закладів нашого міста, що представлені в Інтернет-ресурсах та обговорили лідерські якості, що необхідні для майбутнього педагога.

Факультет у соціальних мережах