Збори трудового колективу Педагогічного інституту

09.20.2016 zbory tryd20 вересня 2016 року

Завантажити у pdf форматі

20 вересня 2016 р. в Педагогічному інституті відбулися Збори трудового колективу.
Делегати, заслухавши доповідь директора Інституту В.І. Юрченка,  підтримали проект «Кодексу корпоративної культури Київського університету імені Бориса Грінченка» та Декларації щодо його дотримання.
Проректор з наукової роботи Віннікова Наталія Миколаївна закликала всіх присутніх активно долучитися до доопрацювання та реалізації розроблених документів та, користуючись нагодою, привітала з  прийдешнім Святом працівників освіти.
Директор вручив Грамоти і Подяки Педагогічного інституту співробітникам, які досягли високих результатів у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти.
Збори  обрали  Голову та Секретаря зборів трудового колективу,  визначили загальну чисельність складу Вченої ради інституту в кількості 15 осіб, обрали виборних представників у Вчену раду інституту та обрали виборних представників на Конференцію трудового колективу Університету.
Таємним голосуванням обрали виборних представників у Вчену раду Університету згідно з квотою:  Г.В.Бєлєнька – завідувач кафедри дошкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор; С.М.Мартиненко – завідувач кафедри початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор;  Л.Л.Хоружа – завідувач кафедри теорії та історії педагогіки, доктор педагогічних наук, професор.

Факультет у соціальних мережах