Екскурсія для учнів Слов’янської гімназії у Педагогічний інститут Київського університету імені Бориса Грінченка

04 21 16 ekskyrsiya ychniv slovyanku 121 квітня 2016 року

 

 

21 квітня 2016 року у Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася екскурсія для учнів Слов’янської гімназії за підтримки директора Юрченка В.І. та ініціативи керівника відділу педагогічної практики Губченко Г.М. Діти мали можливість познайомитися з вищим навчальним закладом та дізналися про педагогічні професії під час ознайомлювально-профорієнтаційної бесіди.
Учні відвідали Музей українського побуту, у якому Галина Іванівна та Анатолій Анатолійович Уляничі не тільки змістовно і цікаво розповіли дітям про побут українського народу та звичаї, а й запропонували ​скористатися старожитностями.
Було організовано й проведено майстер-клас "Лялька-мотанка "На здоров’я" старшим викладачем кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін, канд. пед. наук Романенко Людмилою Віталієвною і студентами групи ПОб-1-14-2,0д напряму підготовки "Початкова освіта" Гулєвич Марією, Мамчур Аліною, Скотенко Катериною. Діти із задоволенням прослухали легенди про ляльку-мотанку та створили свою, "заговоривши її на здоров’я".
Захоплені відгуки дітей та їхній сяючий зацікавлений погляд, найкраща дяка організаторам екскурсії.

Факультет у соціальних мережах