Студентська науково-практична конференція "Духовно-моральне виховання молодших школярів"

Duhovno_moralne_vuhovannia_shkoliariv_Golovna23 березня 2016 року

Завантажити сторінку у pdf форматі

23 березня 2016 року у Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася Регіональна студентська науково-практична конференція «Духовно-моральне виховання молодших школярів: вітчизняний та зарубіжний досвід», організатором якої була кафедра початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін.

У конференції взяли участь студенти  Богуславського гуманітарного коледжу ім. І. С. Нечуя-Левицького, Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, Національного університету біоресурсів і природокористування України, студенти та викладачі Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Із вступним словом до учасників конференції звернувся директор Педагогічного інституту Юрченко В.І., який наголосив на актуальності обраної проблеми та зазначив, що молодь має стати рушійною силою, спроможною долати чисельні труднощі, кризи, конфлікти, сприяти переорієнтації суспільного розвитку на гуманістичні засади.

Учасники конференції презентували наукові дослідження з проблем духовно-морального виховання учнівства та студентської молоді, моральних цінностей сучасної молоді, ролі сім’ї у вихованні дитини та ін. На проблемі ролі вчителя у формуванні духовно-моральних цінностей дітей та молоді зупинилась у заключному слові Волинець К.І., завідувач кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін Педагогічного інституту.

Після завершення конференції відбувся профорієнтаційний діалог між директором Педагогічного інституту Юрченком В.І. та випускниками коледжів Київщини. Гості конференції відвідали Музей українського побуту, яким опікується родина Ульяничів.

 

Факультет у соціальних мережах