Участь в Урочистій академії з нагоди відкриття факультету педагогічної освіти

10.09.2015 copy09 жовтня 2015 року

 

 

09 жовтня 2015 р. директор Педагогічного інституту Юрченко Віктор Іванович взяв участь в Урочистій академії з нагоди відкриття факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка.

Відкриття цього факультету в одному з найбільш рейтингових класичних університетів України – це визнання того, що без якісної педагогічної освіти неможливо успішно здійснювати освітянські реформи. Від вихователя дітей дошкільного віку і вчителя початкової школи, соціального педагога  і педагога з інклюзії значно мірою залежить майбутнє всієї освіти в Україні.

Гості мали можливість ознайомитися з освітніми традиціями та відвідали музей Львівського національного університету імені Івана Франка.

Під час зустрічі з адміністрацією факультету обговорено майбутню співпрацю  Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка і Факультету педагогічної освіти. Викликає інтерес, зокрема,  діяльність  таких структурних підрозділів факультету як Ресурсний центр з інклюзивної освіти, створений у 2010 р., та науково-дослідної педагогічної лабораторії «Арт-терапевтичний центр творчого розвитку дитини», яка функціонує з 2008 р.

Бажаємо нашим колегам-львів’янам подальших творчих успіхів, плекання набутих традицій і пошук сучасних освітніх інновацій, нових досягнень і перемог!

Факультет у соціальних мережах