Всеукраїнський День дошкілля

25.09.201525 вересня 2015 року

 

25 вересня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля. До всіх присутніх зі словами привітань звернулися Заступник міністра освіти і науки Гевко Андрій Євгенович та Заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Ганна Вікторівна. Вони зазначили, що це свято – ще одна нагода висловити вдячність тим, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.

На Свято були запрошені корифеї дошкілля, які віддали усе своє життя цій благородній справі,заслуговуючи глибокої поваги за свою самовіддану працю, високий професіоналізм та невичерпну творчу енергію.

Активними учасниками урочистих дійств були студенти Київського університету імені Бориса Грінченка, які обрали майбутньою професією найцікавішу і найпотрібнішу з усіх професій – вихователя дітей дошкільного віку, та викладачі кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту. Така участь стала традиційною і очікуваною, тому зазвичай викликає підвищений інтерес і цікавість до майстер-класів, консультацій, зустрічей.

Яскравим акордом свята стали виступи дитячих творчих колективів.

Свято завершилося, але світло від нього освітлює наше професійне життя і надихає на звершення.

 

Факультет у соціальних мережах