Всесвітній День Миру

09.22.201522 вересня 2015 року

 

 

Міжнародний День миру (International Day of Peace), як  щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі, започаткований у 1981 р. ООН.

Поняття «мир» наповнилося  сьогодні для нас новим значенням,  бо на Сході України продовжується російсько-терористична агресія, гинуть воїни і мирні мешканці, руйнуються міста і села, кров’ю зрошується родюча земля…

Сьогодні Рада студентського самоврядування Педагогічного інституту підготувала і провела  мистецько-літературний захід, присвячений Дню Миру. Набатом великого Дзвону до серця і розуму кожного прозвучали проникливі виступи студентів, що зворушили глядачів і учасників дійства. Зі сльозами на очах сприймалися композиції за участю Кротова Євгенія та Шпанчук Юлії, а також пісні у виконанні Варварук Марії та Шпанчук Юлії. Студенти  I-II курсів декламували вірші, співали, демонструвати хореографічну композицію, представили відеоролики патріотичного змісту. Зал аплодував і підтримував студентів.

У прикінцевому слові  директор Інституту В.І. Юрченко закликав до Миру, Єдності, Любові до рідної Землі.  Лірико-патріотичний концерт закарбувався у пам’яті кожного.

           Фото на згадку віддзеркалює  піднесений настрій учасників. 

Факультет у соціальних мережах