Екскурсія до парку «Київська Русь»

06.14.201513 червня 2015 року

 

 

13 червня 2015 року студенти І курсу, групи Поб-1-14-4 Од разом з куратором Нестеренко Анною Вікторівною, викладачем кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін відвідали "Парк Київська Русь", де відбувся Міжнародний турнір з верхової стрільби з лука "Кінний лучник Древнього Києва". На змаганнях були присутні вершники з України та зарубіжжя, аби довести свою влучність та спритність і вибороти звання переможця турніру.
На нас чекали театралізовані вистави, майстер-класи, розваги та активні ігри, запальні слов’янські хороводи.
Крім того, студенти мали можливість проголосувати за вершника, котрий їм сподобається найбільше. Таким чином визначився володар призу глядацьких симпатій.
Окрім того, студенти відвідали експозиції середньовічного зодчества. В експозиції, представлені різні методи побудови зрубних конструкцій, інструменти, які використовувалися при будівництві в Середньовіччі, а також археологічні знахідки – фрагменти споруд, що існували в Древньому Києві. Родзинкою колекції є фрагмент колоди з княжого палацу Х століття.
Під час турніру "Кінний лучник Древнього Києва" працювала ярмарка майстрів, де можна було придбати різноманітні сувеніри, обереги, національний одяг та аксесуари, прикраси, іграшки та інше. Також на території Парку студенти мали змогу прокататись верхи на княжих конях та постріляти з історичних луків, приміряти середньовічний одяг та влаштувати оригінальну фотосесію.

Факультет у соціальних мережах