Звітно-виборча конференція Ради студентського самоврядування

05.19.201519 травня 2015 року

 

 

19 травня 2015 року в Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася звітно-виборча   конференція Ради студентського самоврядування.

На порядку денному були питання «Про результати роботи студентського самоврядування в 2014-2015 н. р. та завдання на наступний рік» і «Обрання нової голови Ради».

Бачинська Олена – голова Ради студентського самоврядування – виступила зі звітною доповіддю, у якій представила результати роботи кожного сектору в зазначений період, відзначила найактивніших студентів.

Делегати конференції одноголосно оцінили діяльність студентського самоврядування як задовільну.

З другого питання конференція заслухала програми діяльності Ради студентського самоврядування від двох кандидатів на посаду голови. Галюк Тетяна у своїй програмі наголосила на актуалізації благодійній діяльності, Кандалян Діана, в свою чергу, висунула пропозиції щодо розширення культурно-масової роботи.

Конференція, обговоривши представлені програми, таємним голосуванням обрала на посаду голови Ради студентського самоврядування Галюк Тетяну – студентку напряму підготовки «Дошкільна освіта».

Вітаємо Тетяну та бажаємо натхнення і успіхів у подальшій діяльності!

Факультет у соціальних мережах