Відкритий інтегрований урок Тамари Сергіївни Прошкуратової

05.20.201520 травня 2015 року

 

 

20 травня 2015 року доцент кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін Київського університету імені Бориса Грінченка, заслужений учитель України, Герой України, керівник Центру практичної підготовки студентів зі спеціальностей «Початкова освіта» і «Дошкільна освіта» Тамара Сергіївна Прошкуратова на високому науково-методичному рівні провела відкритий інтегрований урок у 4 класі на базі середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 128 м. Києва.

Тамара Сергіївна як майстер педагогічної праці поділилася багаторічним педагогічним досвідом щодо проведення сучасного інтегрованого уроку в початковій школі, який сприяв формуванню цілісного погляду на навколишній світ і місце людини в ньому. На уроці молодші школярі побачили світ у всьому його різноманітті: в гармонійному поєднанні літератури, української мови, математики, музики, живопису, що сприяло емоційному розвитку четвертокласників, формуванню творчого мислення.

Щиро дякуємо Тамарі Сергіївні за майстерно проведений урок, бажання ділитися власним педагогічним досвідом! Чекаємо на нові зустріч!

Факультет у соціальних мережах