Практичне заняття у Школі №330 "Інституційний аудит закладів освіти"

15 11 2018 3


15 листопада 2018 р. відповідно до робочої навчальної програми дисципліни «Моніторинг якості освіти: діагностика, проектування» магістранти спеціальності «Початкова освіта» практичне заняття з теми «Інституційний аудит закладів освіти» було проведено на базі Школи №330.

Майбутні організатори початкової освіти комплексно перевірили й оцінили освітні та управлінські процеси закладу освіти, які забезпечують його ефективну роботу та сталий розвиток.Особливу увагу студенти звертали на особливості реалізації НУШ (заклад працює за Tиповою освітньою програмою під керівництвом Р. Б. Шияна), зокрема здійснювали аудит класних приміщень, у яких навчаються першокласники, спостерігали за проведенням уроків. За результатами студенти спільно з викладачем розробили рекомендації щодо підвищення якості освітньої діяльності закладу освіти та вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Викладач: Кипиченко Н.С., канд. пед. наук, старший викладач кафедри початкової освіти

Анотація: 15 листопада 2018 р. відповідно до робочої навчальної програми дисципліни «Моніторинг якості освіти: діагностика, проектування» магістранти спеціальності «Початкова освіта» практичне заняття з теми «Інституційний аудит закладів освіти» було проведено на базі Школи №330.


Факультет у соціальних мережах