Попередній захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 011"Освітні, педагогічні науки"

   1 26 24 листопада 2021 року

  24 листопада 2021 року на кафедрі теорії та історії педагогіки Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся попередній захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітньо-професійних програм  011.00.01 «Педагогіка вищої школи»  та 011.00.03 «Корпоративна освіта та розвиток персоналу» денної і заочної форм навчання. Захід відбувся дистанційно, на платформі Googl Meet.

Попередній захист проводили викладачі кафедри на чолі із завідувачем кафедри, професоркою -  Хоружою Л.Л.

 Під час засідання було заслухано звіти про рівень готовності магістерських робіт здобувачів вищої освіти.  Теми магістерських робіт відзначалися актуальністю й різноманітністю. Результати досліджень були оприлюднені студентами під час науково-практичних конференцій, форумів, вебінарів, а також опубліковані у статтях. Відзначено особливості взаємодії наукових керівників і студентів, позитивні й проблемні моменти. Уточнено алгоритм підготовки та проведення захисту магістерських робіт.

Вітаємо магістрантів та наукових керівників з успішним проходженням першого етапу захисту кваліфікаційних робіт та бажаємо успішного фінального захисту!

Факультет у соціальних мережах