Розширене засідання кафедр Інституту щодо розгляду відповідності дисертацій і наукових публікацій Хомич О. О. та Матюшинець Я. В. вимогам Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії

 

20211013 130006 min min 

13.10.2021 відбулося засідання кафедри теорії та історії педагогіки.

Розглядалися відповідності дисертації і наукових публікацій Хомич Оксани Олександрівни «Тенденції підготовки вчителя початкової школи в Канаді (друга половина ХХ – початок ХХІ століття)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г. І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології) такими, що відповідають вимогам Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого Постановою Кабінетів Міністрів України від 06.03.2019 №167.
Висувалися рекомендації кандидатур рецензентів для проведення попередньої експертизи (фахового семінару) дисертації Хомич Оксани Олександрівни «Тенденції підготовки вчителя початкової школи в Канаді (друга половина ХХ – початок ХХІ століття)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г. І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології).
Були подані пропозиції  щодо складу спеціалізованої вченої ради з правом прийняття до розгляду і проведення разового захисту дисертації Хомич Оксани Олександрівни «Тенденції підготовки вчителя початкової школи в Канаді (друга половина ХХ – початок ХХІ століття)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г. І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології).

Також розглядалися відповідності дисертації і наукових публікацій Матюшинець Яни Володимирівни «Ідеї розвивального середовища для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в педагогічній думці України (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г. І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології) такими, що відповідають вимогам Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого Постановою Кабінетів Міністрів України від 06.03.2019 № 167.

Висувалися рекомендації кандидатур рецензентів для проведення попередньої експертизи (фахового семінару) дисертації Матюшинець Яни Володимирівни «Ідеї розвивального середовища для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в педагогічній думці України (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г.І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології).

Були подані пропозиції щодо складу спеціалізованої вченої ради з правом прийняття до розгляду і проведення разового захисту дисертації Матюшинець Яни Володимирівни «Ідеї розвивального середовища для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в педагогічній думці України (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г.І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології).

Було ухвалено необхідність уточнення теми дисертації Матюшинець Яни Володимирівни «Ідеї розвивального середовища для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в педагогічній думці України (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка (науковий керівник – Іванюк Г. І., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології) та формулювати її в редакції «Ґенеза ідей розвивального освітнього середовища дітей у вітчизняній педагогічній думці (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» та рекоментувати дисертацію Матюшинець Яни Володимирівни «Ґенеза ідей розвивального освітнього середовища дітей у вітчизняній педагогічній думці (кінець ХІХ – 20-ті рр. ХХ ст.)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки з галузі знань 01 Освіта ∕ Педагогіка для надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації.

Також було затверджено теми наукових досліджень здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти (доктор філософії) ОНП 011 «Освітні, педагогічні науки».

20211013 122443 1

20211013 115510 1

 

 20211013 135800 4

 

 

 20211013 120751 min min

 

 

20211013 130146 min min

 

 

 

 

Факультет у соціальних мережах