Майстер клас «Професійно-педагогічний кастинг»

   майстер клас 12  5 жовтня 2021 року

   5 жовтня 2021 року до Дня Педагогічного інституту викладачами кафедри педагогіки та психології проведено майстер клас «Професійно-педагогічний кастинг» у Центрі  самопізнання і саморозвитку. 

У перебігу майстер класу студенти, викладачі та гості мали змогу здійснити самодіагностику особистісних і професійних якостей за допомогою онлайн тестів (зокрема «Колірний тест Люшера»), проєктивної методики «Кактус» (автор Панфілова М. А.) та інших експрес-методик.   До заходу у форматі он-лайн конференції долучилися і студенти групи ПОб-1-20-4.0д, які перебували на самоізоляції.  Кожен учасник майстер класу спробував  ідентифікувати власну схильність до певної рольової позиції сучасного педагога: педагог-тьютор, педагог-фасилітатор, педагог-дослідник, педагог-модератор.

Захід супроводжувався святковим і позитивним настроєм учасників. На завершення «кастингу» визначилися переможці – майбутні педагоги нової генерації, які навчаються у Педагогічному! Вітаємо всіх зі святом, бажаємо особистісних і професійних звершень!

Модератори: Венгловська О.А., к.п.н., доцент кафедри педагогіки та психології; Куземко Л.В., к.п.н., доцент кафедри педагогіки та психології

 

Факультет у соціальних мережах