Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації у професійній підготовці педагога в умовах євроінтеграції освітнього процесу: погляд науковців і практиків».

1 copy copy copy copy copy copy copy  15 травня 2019 року

15 травня 2019 року в Педагогічному інституті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації у професійній підготовці педагога в умовах євроінтеграції освітнього процесу: погляд науковців і практиків». Програма конференції передбачала проведення майстер-класів та дискусійну платформу. Викладачі кафедри теорії та історії педагогіки взяли активну участь на різних майданчиках конференції. Наша кафедра провела майстер-клас «Навчальна інфографіка у професійній підготовці педагога», модератором якого була Леонтьєва І.В., доцент кафедри теорії та історії педагогіки. В рамках майстер-класу усі бажаючі опановували мистецтво структурувати та  візуалізувати великі обсяги навчальної інформації у вигляді інфографіки.

Мета проведення майстер-класу: ознайомити присутніх із основними сервісами для візуалізації даних та покроковою інструкцією створення навчальної інфографіки. У майстер-класі взяли участь гості конференції, а також викладачі Педагогічного інституту та студенти 5 курсу ПВШм-1-18-1.4д.

Варто відзначити продуктивність формату конференції, її практичну та інтерактивну спрямованість.

Факультет у соціальних мережах