Виїзне практичне заняття з дисципліни «Сучасна англійська мова з практикумом» студентів ІІІ курсу, спеціальності 025 «Музичне мистецтво»

IMG 20190910 122814 10 вересня 2019 року

           English version


10 вересня 2019 року відбулось виїзне практичне заняття з дисципліни «Сучасна англійська мова з практикумом» для студентів ІІІ курсу, денної форми навчання, спеціальності 025 «Музичне мистецтво».

Англомовна екскурсія на тему: «Nature beauties and the kingdom ofplantsin art» (Природні красоти та королівство рослин в мистецтві)» відбулась у Національному музеї «Київська картинна галерея».

У ході виїзного практичного заняття студенти мали змогу ознайомитись із різними видами образотворчого мистецтва та жанровою специфікою, практично ідентифікувати представлені мистецькі техніки та матеріали. Особливий акцент було зроблено на англомовному описі картин природничого типу серед експонатів музею, перлиною якого є роботи І. І.Шишкіна.

Модератор: Лабунець Ю. О., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання Педагогічного інституту.

Факультет у соціальних мережах