Англомовна екскурсія на тему «Masterpieces of Modern Science Museums (Шедеври сучасних наукових музеїв)»

04 11 2017 museum11 квітня 2017 року

 

 

11 квітня 2017 року у межах вивчення теми «Visiting museums. Kinds of museums (Відвідування музеїв. Види музеїв)» студенти груп Поб-1-16-2.0д та Поб-2-16-2.0д (ІІІ курс, ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Початкова освіта») під керівництвом викладачів кафедри іноземних мов і методик їх навчання Котенко Ольги Володимирівни, Лабунець Юлії Олегівни та Плужник Ірини Володимирівни відвідали англомовну екскурсію на тему «Masterpieces of Modern Science Museums (Шедеври сучасних наукових музеїв)», яка проводилась у музеї популярної науки і техніки «Експериментаніум».

Екскурсія мала не меті занурення студентів в англомовне середовище,практичне ознайомлення зі способами унаочнення закономірностей, які існують в природі (гейзер, смерч, водопад тощо), демонстрацію принципів побудови та роботи сучасної техніки (зокрема, велосипеда, літака, музичних інструментів, ліфту та електроприладів), використання ілюзій та способів взаємодії з ними у подальшій професійній діяльності.

Після півторигодинної екскурсії студенти мали змогу самостійно розглянути та апробувати розмаїття приладів, головоломок, ілюзій та експонатів у власному англомовному турі по музею.

Факультет у соціальних мережах