ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ КОЗАК Л. В. З ДИСЦИПЛІНИ «ОСВІТНІЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГАЛУЗІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

13 06 22 1 11 червня 2022 року

 

  11 червня 2022 року відбулася відкрита лекція Л. В. Козак, доктора педагогічних наук, доцента, професора кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту зі змістового модуля «Інтегроване тематично-проектне навчання» навчальної дисципліни «Освітній менеджмент в галузі дошкільної освіти» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти (група ДОм-1-21-1.4д) з теми: «Методика організації тематичних проєктів у закладі дошкільної освіти».

На лекції були присутні запрошені професори: доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри початкової і дошкільної освіти Львівського університету імені Івана Франка Мачинська Н.І, професори кафедр початкової освіти, теорії та історії педагогіки Педагогічного інституту Нежива Л. Л., Желанова В. В, доцент кафедри педагогіки та психології Голота Н. М., заступник директора з науково-методичної та навчальної роботи Педагогічного інституту Куземко Л. В, науково-педагогічні працівники кафедри дошкільної освіти.

Під час лекції обговорювалися питання методики організації тематичних проєктів у закладі дошкільної освіти, етапи розробки та види тематичного проєкту тощо. Студентів було активізовано за допомогою проблемних запитань щодо  проєктів, які  реалізуються у практиці дошкільної освіти; обговорювалось відео про особливості використання тематичних проєктів в освітньому процесі закладу дошкільної освіти з подальшим методичним аналізом.

По завершенню лекції запрошені науково-педагогічні працівники резюмували, що заняття пройшло на високому науково-методичному рівні.

Більше про діяльність Інституту за покликанням 

https://pi.kubg.edu.ua/

13 06 2022 2

13 06 2022 3

13 06 2022 4

13 06 2022 5

Факультет у соціальних мережах