СПІВПРАЦЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ БОРИСА ГРІНЧЕНКА ТА ФОНДУ ТHE LEGO FOUNDATION (КОРОЛІВСТВО ДАНІЯ)_

 15 04 22 1 1 14 квітня 2022 року

 

   У рамках співпраці Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка та фонду Тhe LEGO Foundation (королівство Данія) студенти ІІІ курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта» розпочали вивчення спецкурсу «Навчання через гру» в межах освітнього компоненту «Практикум з ігрової діяльності».

Метою спецкурсу є формування готовності майбутніх педагогів до впровадження гри як наскрізного підходу у взаємодії з дітьми дошкільного віку та забезпечення всебічного розвитку дітей і наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах запровадження Державного стандарту з дошкільної освіти та Концепції Нової української школи.

Заняття проходять у формі тренінгу, навчально-методичне забезпечення спецкурсу адаптовано до дистанційного формату освітнього процесу.

Викладачі освітнього компоненту: Тетяна Шинкар –  к.пед.н., ст.викладач кафедри дошкільної освіти; Марина Науменко – викладач кафедри дошкільної освіти.

15 04 22 1

15 04 22 3

15 04 22 2

Факультет у соціальних мережах