ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЯ «ДИТИНСТВО ХХІ СТОЛІТТЯ: ІННОВАЦІЙНА ОСВІТА»_

Конференція 121 жовтня 2022 року

 

     Викладачі кафедри дошкільної освіти взяли активну участь у роботі V Всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції з міжнародною участю «Дитинство ХХІ століття: інноваційна освіта», що відбулася під патронатом Міністерства освіти України та ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти на базі Обласного коледжу «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка» 21 жовтня 2022 року.

На науково-практичній конференції були обговорені питання організації і забезпечення дошкільної освіти в умовах війни. З науковим освітленням значення мистецтва у житті дитини на пленарному засіданні виступили завідувачка кафедри дошкільної освіти, доцент, кандидат педагогічних наук Половіна О. А. і старший викладач кафедри дошкільної освіти, кандидат педагогічних наук Кондратець І. В.

У секційній частині конференції старший викладач кафедри дошкільної освіти, кандидат педагогічних наук Літіченко О. Д. провела творчу студію для учасників конференції, розкрила питання формування конструктивних навичок дітей дошкільного віку у художньо-продуктивній діяльності з синельним дротом та провела майстер-клас для всіх охочих.

Конференція 2

Конференція 3

Факультет у соціальних мережах